Truqui'ns sense compromís al

93 815 72 34

 

Carrer del Gas 16 int.
Vilanova i la Geltrú

Assessoria Asevi, va se creada  l´any 1989, tenint com a premissa principal l’oferiment als seus clients d’un servei integral de planificació i assessorament empresarial, basat en l’ús correcte i eficaç de les eines fiscals, econòmiques i laborals més idònies  que dona el món empresarial.

Avui, immersos en una rescissió econòmica, on es presta a multitud d´exigències, fa que les empreses no disposin dels recursos necessaris ni del temps per poder gestionar la seva activitat empresarial.

La professionalitat d´Assessoria Asevi es centra en simplificar la complexitat que comporta la direcció de les diferents àrees d´una empresa, oferint un servei integral, fent que el seu funcionament sigui eficient i buscant sempre la millor metodologia que s’adapti a les seves necessitats, estalviant-li temps i una reducció en els costos de la seva empresa.

Proximitat amb els nostres clients, clau per un bon servei.

A Assessoria Asevi busquem la proximitat amb els nostres clients i el millor tracte possible, eina indispensable per poder donar un bon servei d´assessorament i gestió dels temes econòmics, fiscals, comptables, laborals, etc. Possibilitant una resposta ràpida i de qualitat als seus dubtes o problemes, eix indispensable per fer que el funcionament d´una empresa sigui eficaç i eficient.

Tot això, no seria possible si no disposéssim d´un Equip Humà amb una dilatada experiència dins de l’assessorament empresarial.

El nostre compromís i la provada experiència professional, fa que puguem garantir un servei integral de qualitat.

Servei integral, fet clau en un correcte assessorament

El fet de ser una assessoria que treballa donant assessorament a totes les àrees de l´empresa, es a dir, un servei integral, fa que tinguem un ampli ventall de serveis a la disposició dels nostres clients.

Ens adaptem a les seves necessitats

És important que hi hagi una total flexibilitat en l´oferiment dels nostres serveis, adaptant-nos a les necessitats que la seva empresa requereixi pel seu bon funcionament.

MEMBRES DE: AECE, ACCID, COL·LEGI GRADUATS SOCIALS DE BARCELONA, ADEG, COOP…

Los aplazamientos a los autónomos tras el Real Decreto

Medidas del Real Decreto-ley 3/2016 en materia de aplazamientos El [...]

Canvis a tenir en compte a l'IRPF i Societats 2015-2016

Cambios a tener en cuenta en IRPF y Sociedades en [...]

Reforma Fiscal

Ref. CISS 5505/2014 Fuente: http://www.lamoncloa.gob.es El Consejo de Ministros ha [...]

  • AECE
  • Graduados Sociales de Barcelona
  • ACCID